Cătălin Teodorescu şi Daniel Dragomir s-au întâlnit cu cetăţenii din cartierul Prundu

Săptămâna trecut, Cătălin Teodorescu, lider al Aliantei pentru Arges si Muscel şi Daniel Dragomir, candidatul la Primăria Piteşti, s-au întâlnit cu cetăţenii din cartierul Prundu pentru a afla de la ei problemele cu care se confruntă.
După un şir de discuţii şi schimburi de impresii cu cei prezenti Cătălin Teodorescu şi-a luat angajamentul ca aceste întâlniri să fie cât mai dese şi cu rezultate evidente. În continuare Cătălin Teodorescu l-a prezentat pe Daniel Dragomir drept candidatul la Primăria Piteşti şi a transmis mesajul liderului Aliantei pentru Arges si Muscel  – Mircea Andrei- către cei prezenţi.
Daniel Dragomir le-a vorbit oamenilor despre programul său de campanie, care vizează, printre altele, grija faţă de cetăţeni şi împiedicarea risipirii banului public. De asemenea, a subliniat faptul că PSD nu doreşte o dezbatere publică pe temele de interes general ale piteştenilor: anveloparea blocurilor, falimentul CET, instalarea centralelor termice de bloc etc. La sfârşitul întâlnirii, Catalin Teodorescu si Daniel Dragomir au dansat hora împreună cu cetăţenii prezenţi la întâlnire.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea