Vești bune pentru locuitorii din Bradu! 14 străzi vor fi modernizate cu fonduri nerambursabile

 

Primarul Dan Stroe a semnat un contract de finanțare foarte important pentru comuna Bradu, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Este vorba despre un proiect pentru modernizarea a 14 străzi din localitate: introducerea rețelei de canalizare pluvială și asfaltare.

Potrivit primarului Dan Stroe, următoarele străzi vor fi modernizate: Busuioc, Aleea Busuioc, Aleea Rozelor, Crivăț, Fragilor, Frasinului, Gladiolei, Gutuiului, Margaretei, Mărgăritar, Matei Gabriel, Mesteacănului, Nucului și Violetelor.

“Este pentru prima dată când localitatea Bradu accesează fonduri pentru infrastructură. Vom introduce canalizare pluvială și vom asfalta cele 14 străzi, urmând să mai accesăm fonduri pe acest segment.

Acest proiect se adaugă altora de succes pe care le-am realizat până acum cu fonduri accesate de administrația pe care o conduc. Printre acestea, ca exemplu, ar fi înființarea unei creșe în valoare de 2.476.890,88 lei cu TVA și achiziționarea unei autospeciale de deszăpezire prin GAL Ținutul Verde în valoare de 623.560 lei cu TVA”, a declarat primarul Dan Stroe pentru Realitatea Bradului.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea