O fetiță de 13 ani din Bradu, campioană europeană la Brazilian Jiu Jitsu

 

Brazilian Jiu-Jitsu este un sport aflat în plin proces de recunoaștere în România, cu o largă răspândire la nivel mondial. Sofia Ana-Maria Ghiță din Bradu practică acest sport la academia MatSide Pitești. De curând, clubul a participat la Campionatul European de Jiu Jitsu Brazilian, cu un număr de 9 sportivi, dintre care 7 copii si cei doi antrenori ai clubului, de unde s-au întors cu mai multe medalii de aur și argint.

Sofia, un exemplu de copil care merită toate laudele

Printre sportivii excepționali se numără și brădeanca Sofia Ana-Maria Ghiță, un copil cu rezultate excelente in Brazilian Jiu Jitsu, Kempo, Grappling, Submission, probe ce sunt asemanatoare cu BJJ!

Instructor Mihai Buidan: “Sofia, în ochii mei, este exemplul de copil care merită toate laudele! Este copilul care în primul an plângea la fiecare competiție și emoțiile o blocau cu totul! Îți lăsa impresia că va renunța la acest sport, însă a demonstrat contrariul! Drept dovadă, în momentul de față a obținut titlul de campioană europeană! Este fată dedicată, perseverentă și cu o ambiție de foc, nu mai e fetița de 13 ani pe care o știam cu toții! Se spune că Brazilian Jiu Jitsu este șahul uman! Sunt copii care înțeleg acest lucru, printre ei se numără și Sofia!

A înțeles că în acest sport este vorba despre dedicare totală și concentrare și a ales nu doar să îl practice, ci să facă din el un stil de viață! Mândri de tine și de evoluția ta, ca om în primul rând și mai apoi ca sportiv!” – preluare din Realitatea Bradului.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea