Încep lucrări de reparații la 11 școli din Pitești!

 

Municipiul Pitești investește în modernizarea infrastructurii educaționale prin lucrări de reparații la 11 unități de învățământ preuniversitar de stat. Pe 7 iulie, s-au semnat contractele de lucrări pentru trei grădinițe, patru școli gimnaziale și patru licee.

Valoarea totală a acestor lucrări se ridică la suma de 1.321.555,19 lei, inclusiv TVA. Termenul de execuție a lucrărilor este de 60 de zile, astfel încât toate reparațiile vor fi finalizate înainte de începerea anului școlar 2023-2024, în data de 11 septembrie 2023.

 

„Aceste lucrări de reparații au ca scop îmbunătățirea condițiilor de studiu și crearea unui mediu propice dezvoltării elevilor. Vor fi abordate aspecte precum renovarea clădirilor, reparația infrastructurii electrice și sanitare, precum și modernizarea spațiilor comune”, informează Primăria Pitești.

 

„Toate șantierele din școli vor fi închise și lucrările finalizate în 60 de zile, așa încât în 11 septembrie, elevii să se întoarcă în clase recondiționate și curate”, a dat asigurări primarul Cristian Gentea.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea