Lucrările de modernizare a localității Bradu continuă!

 

Primarul localității Bradu, Dan Stroe, se preocupă permanent de modernizarea localității. Lucrările de infrastructură continuă și în această vară, lucrându-se pe mai multe străzi din comună.

Pe strada Bucium se va introduce rețelele de apă și canalizare, iar pe strada Dafinului și Gh. Georgescu rețeaua de canalizare menajeră. De asemenea, pe strada Gării lucrarea de introducere a canalizării pluviale este aproape de final, iar după încheierea acesteia se vor amenaja trotuare.

 

Se lucrează și pe strada Georgescu, unde se introduce canalizarea pluvială. Modernizarea lacurilor din localitate Mai multe lacuri din comuna Bradu au fost curățate și amenajate modern. Lucrările continuă și la celelalte, astfel, lacul de pe strada Lăcrămioarelor va fi amenajat cu ziduri de sprijin de jur-împrejur. Vor începe lucrările la lacul Militărești, lângă strada Buna Vestire, lacul urmând să fie decolmatat, amenajat și va fi executat un foraj de mare adâncime pentru fântână, pe malul acestuia.

 

Microbuze electrice pentru elevii din Bradu

Primăria Bradu a încheiat contractul prin PNRR pentru achiziția de microbuze electrice. Acestea vor fi folosite pentru transportul elevilor. Potrivit contractului, termenul de livrare este februarie 2024. Stația de încărcare a microbuzelor electrice va fi amenajată la Baza Sportivă din Bradu.

Trecerea la nivel cu calea ferată din Bradu de Jos a fost modernizată

O veste bună pentru toți șoferii care traversează localitatea! Trecerea la nivel cu calea ferată din Bradu de Jos a fost modernizată. Suprastructura drumului auto era precară, cu asfalt degradat între linii și cu dale de beton uzate între firele liniilor de tren. Sub acțiunea traficului, a factorilor climaterici, trecerea la nivel cu calea ferată prezintă defecțiuni, ceea ce făcea ca circulația autovehiculelor și a pietonilor să fie îngreunată. Trecerea la nivel cu cale ferată a fost astfel modernizată, construită din dale noi de beton polimeric, pentru a rezista în timp traficului greu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea