Alina Gorghiu a luat, la pas, 3 localități din Argeș… și câteva sute de huiduieli pe facebook!

 

Cu o sâmbătă în urmă, ministreasa Alina Gorghiu s-a mobilizat și a mers prin județ. Ei, nu chiar prin tot: ”Am luat la pas 3 localități din Argeș. Am început programul cu o întrevedere cu membrii PNL Pitești. Sunt echipa și energia mea. Împreună cu ei, am mers pe străzi pentru a discuta direct cu piteștenii despre problemele lor.

Restul zilei a fost despre acordarea stimulentului pentru nou-născuți și multe alte teme. E un proiect drag și important pentru mine, ca mamă, și pentru toți părinții!

 

La întalnirea cu PNL Mioveni, unii locuitori mi-au spus că e nevoie și de judecătorie! La final de zi, am revenit în orașul în care am copilărit: Curtea de Argeș. Am revăzut mulți oameni dragi, pe mulți alții i-am întâlnit acum pentru prima oară. Stimulentul pentru nou-născuți este un "must" și la Curtea de Argeș.

 

Deja 30 de localități din Argeș acordă acest stimulent. Sunt sigură că se poate și la Curtea de Argeș și la Mioveni.

Mulțumesc șefilor celor trei organizații PNL Pitesti, PNL Mioveni, PNL Curtea de Arges, Mihai Coteț, Dumitru-Costinel Sipoteanu și Cosmin Petrescu, prefectului Radu Perianu și tuturor colegilor care m-au însoțit azi.” – Alina Gorghiu.

Trei localități - puține - însă pe internet au încăput mult mai multe comentarii:

- Doamna Alina Gorghiu coborâți și mai jos, pe la comune, pe la sate nu numai prin orașe.

- Doamnă, de ce în Argeș și nu în județul care va ales senatoare? o întrebare

- E bine...mai ales că PNL nu va mai trece pragul electoral.

- fara efect! In curand vei vedea ca poate nu ajungeti nici la ”pragul” propus de 7%! O sa va rugati de PSD sa va primeasca la ... mansarda! Cu tine, cu Ciuca et co. n-aveti nicio sansa la alegeri! Daca il aduci si pe R Bogdan, nu mai intrati in parlament!

- Se apropie campania! oare cine te va crede și te va vota? pină acum ce ați făcut? fabrici,uzine, sau numai taxe și impozite?

- Oricum! La revedere cu promisiunile. Pensii speciale eliminate în 30 zile,care s-au făcut sute, la pupitru '0' așa că: când veți deveni umani, vom vedea. Pa și să nu mai aud de PNL. Respect pe unii oameni din Mocirla asta pe care majoritatea nu ați vrut să-i ascultați. Lăcomia a primat in interesul unora.

Oamenii comentează, la postarea doamnei ministru, și astăzi. Noroc cu aplaudacii de partid, care s-au grăbit să o felicite, îndulcind, astfel, comentariile mai acide. Duamna ministru, oamenii sunt cam răi!...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea