Primăria Piteşti refuză acţiunile electorale ale adversarilor politici

Săptămâna trecută, la conferinţa de presă organizată de Alianţa pentru Argeş şi Muscel, Daniel Dragomir acuză USL că joacă foarte murdar: „ Ei joacă foarte, foarte murdar. Piedicile pe care le pun în afişajul electoral, refuzul de a închiria Piaţa Milea sau Piaţa Primăriei pentru o acţiune în campania electorală. Nu aşa se face o campanie electorală”.
Daniel Dragomir a spus că a făcut o cerere către Primăria Piteşti pentru a putea organiza o acţiune electorală pe data de 11 mai. Cererea a fost refuzată din start. Primul răspuns de la primărie a fost că în acea zi ar avea Asociaţia Oamenilor de Afaceri o acţiune, şi ca atare nu se poate face acţiunea Alianţei pentru Argeş şi Muscel. La insistenţele lui Daniel Dragomir, care aflase că AOA Argeş nu are nicio acţiune în acea zi, răspunsul a fost tot negativ: „Avem Festivalul Toamnei, pardon Festivalul Berii, şi înţelegeţi că nu se poate!”, l-a repezit frumos o doamnă drăguţă, funcţionară a primăriei.
Că o fi Festivalul Toamnei în luna mai, sau al berii, nu mai contează. Contează că primăria Piteşti nu dă voie contracandidaţilor politici să facă acţiuni electorale în Piaţa Milea sau Piaţa Primăriei. Vom vedea unde face primarul Pendiuc Zilele Piteştiului, zile care sunt fix în campania electorală. Vom vedea alături de cine va urca primarul Pendiuc pe scena care va fi plătită din banii piteştenilor. Nu cumva colegii de la USL vor fi pe scenă alături de primarul Pendiuc? Vom vedea şi vom comenta!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea