ANALOGUE FESTIVAL. Trei zile de distracție la Mioveni

 

Nume sonore vor concerta la Mioveni, în perioada 25 - 27 august, la Analogue Festival, eveniment muzical ajuns la a doua ediţie. Pe cele două scene amplasate pe platoul Făget din Mioveni vor urca 18 artişti români şi internaţionali. Analogue Festival are pe afiş nume cu rezonanţă în peisajul muzical, precum B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpaţi, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, Spike, Şatra B.E.N.Z., Viţa de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks şi Valeria Stoica.

Puteți găsi bilete online pe platformele iaBilet.ro, Bilete.ro și Entertix. De asemenea, puteți achiziționa bilete și de la sediul instituției Centrului Cultural Mioveni

B.U.G. Mafia

Cine e cu noi strigă „Ooo!”

Cine e cu noi strigă „Ooo!”

Cine e cu Mafia vine la Analogue Festival 2023 la aniversarea de 30 de ani a celei mai tari și influente trupe hip-hop din România. Caddy, Tataee și Uzzi aka B.U.G. Mafia adună toți fanii între 25-27 august pe Platoul Făget din Mioveni pentru un show le-gen-dar!

Subcarpați

Visăm la primul concert în fiecare seară, să ne strângem cu voi şi să facem pankăreală! Soundul unic Subcarpați se aude la Analogue Festival, acolo unde evadăm în mijlocul naturii, departe de agitația orașului.

Asian Dub Foundation

Puneți-vă pantofii de dans și oferiți-i cea mai călduroasă primire trupei Asian Dub Foundation pe scena Analogue Festival vara aceasta! Energia lor contagioasă și fuziunea unică a ritmurilor junglei, liniilor de bas dub și chitara sălbatică vă vor oferi o experiență de neuitat.

John Newman

Îi iubești vocea și hiturile uluitoare, ai dansat pe muzica lui până în zori și acum îl vei vedea live într-un spectacol spectaculos la Platoul Făget, Mioveni! John Newman va cânta la Analogue Festival, motivul perfect pentru a face din ultimul weekend de vară o experiență de neuitat.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea