Puncte de hidratare și prim-ajutor în Mioveni, pe timpul caniculei

 

 

Având în vedere temperaturile caniculare și avertizările emise de ANM, Primăria Mioveni aduce la cunoștință cetățenilor faptul că, la nivelul orașului, au fost instituite cinci puncte de hidratare, în următoarele locații:

• Primăria orașului Mioveni – Bulevardul Dacia, nr. 1;

• Piaţa Agroalimentară Dacia – Str. Pieţei, nr. 1;

• Policlinica Mioveni – Str. Cărăneşti, nr. 1;

• Spitalul Orășenesc Mioveni – Bulevardul Dacia, nr. 131A

• Centrul de Permanență – Str. Mânăstirii, nr. 81A (Făget).

 

În paralel, la Mioveni funcționează și puncte de prim ajutor, amplasate în următoarele spații:

 

• Sediul Primăriei Mioveni;

• Spitalul Orășenesc Mioveni

• Centrul de Permanență – Str. Mânăstirii, nr. 81A(Făget).

„Atragem atenția asupra faptului că aceste puncte de prim-ajutor nu înlocuiesc controlul medical de specialitate și consultațiile la cabinetul medicului de familie. De asemenea, conducerea Primăriei oraşului Mioveni a solicitat operatorului de salubrizare să spele şi să stropească străzile la primele ore ale dimineţii, seara sau pe parcursul nopţii, astfel încât să nu fie influenţat indicele de confort termic.

Totodată, se face apel la cetăţeni să evite expunerea prelungită la soare în intervalul 12.00-17.00.”, transmite Primăria Mioveni

A început și operațiunea de spălare a străzilor

Pentru a combate efectele caniculei, a început și operațiunea de spălare a străzilor. „Intervenim în special pe arterele principale, unde traficul este mai intens, însă vom intra pe toate străzile unde este posibil accesul autospecialei. Activitățile de stropire sunt efectuate în prima jumătate a zilei, pentru a maximiza eficiența și a evita aglomerarea traficului la orele prânzului, dar și seara. Intervențiile vor fi programate ținând cont de perioadele de caniculă și/sau temperaturi ridicate, fără precipitații. Pentru sesizări sau alte aspecte privind serviciul de salubrizare stradală, vă rugam să ne contactați în DISPECERAT NON STOP la numerele de telefon: 0736.202.067 sau 0348/457.102, ori ni le puteți semnala pe aplicația Mioveni City App, la secțiunea Raportări incidente”, transmite S.Ed.C. Mioveni.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea