Echipa de handbal din Mioveni s-a întărit în vederea atacării noului campionat

 

 

Duminica trecută, handbalistele și staff-ul tehnic au avut prima întâlnire în noua formulă de echipă cu care vor participa în ediția 2023-2024 a Campionatului Național de Handbal Feminin ”Liga Florilor”.

Pentru că la Sala Sporturilor Mioveni a fost zi de meciuri în cadrul Campionatului European de Handbal Feminin U19, întâlnirea a avut loc la Primăria Mioveni.

O prezență surpriză în rândul jucătoarelor a fost interul dreapta, Alina Ilie, care s-a decis să intre în echipă. Vâlceancă, Alina vine de la Gloria Buzău și are mare poftă de handbal, după o accidentare care a ținut-o departe de teren.

 

La întâlnirea echipei au participat primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, viceprimarul Ciprian Țurlea, președintele CS Dacia Mioveni 2012, Toma Duței, consilierul sportiv Petre Berbecaru, Nicu Jianu, membru în Consiliul Director, prof. Ioan Mihăilă, director tehnic secția handbal, Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni. Fiecare le-a urat bun venit la Mioveni noilor jucătoare, iar jucătoarelor rămase în echipă li s-a mulțumit pentru munca de până acum și pentru fidelitatea arătată Daciei Mioveni.

 

Echipa a primit încurajări pentru noul sezon, în care principalul obiectiv este clasarea peste locurile care duc la barajul de menținere în competiție.

Nu au putut fi la întâlnire, Iulia Borcan aflată în competiție cu naționala de tineret la Campionatul European U19, Dora Krsnik, care mai are o scurtă perioadă de recuperare în Croația după accidentarea suferită în ultimul meci al campionatului trecut și Armina Isic, sportivă care mai are de parcurs câteva formalități consulare.

Primarul Ion Georgescu le-a urat tuturor bun venit în Mioveni și succes în noua ediție a Ligii Florilor, cu speranța că la Sala Sporturilor din Mioveni vor urma multe momente de bucurie oferite de handbal, care vor fi trăite împreună cu publicul din Mioveni, în viitorul campionat.

În perioada următoare echipa va merge în cantonamente de pregătire și va efectua vizita medicală.

Iată cum arată echipa:

Extremă stânga:

Bianca Sărățeanu, Alina Czeczi, Mădălina Pal, Ceandani Ragea

Inter stânga:

Iuliia Andriichuck, Armina Isic

Centru:

Dora Krsnik, Judtih Vizuete, Carmen Dumitrița Stoleru, Iulia Ștefania Borcan

Pivot:

Roxana Cîrjan, Andrijana Tatar, Marija Kaluderovic,

Inter dreapta:

Ivana Dezic, Alina Ilie

Extremă dreapta:

Geanina Nițu, Yevheniia Levchenko, Ana Kojic, Diana Ioana Damian

Portar:

Mădălina Ion, Viktoriia Tymoshenkova, Amandine Balzinc

Antrenor principal: prof. Victorina Bora

Antrenor secund: prof. Alin Oprescu

Preparator fizic: prof. Alexandru Acsinte

Dana Florescu: maseur

Kinetoterapeut: Ștefan Dumitrescu


 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea