Săpata. Drum asfaltat prin Programul Anghel Saligny

 

În luna iunie, Primăria Săpata a dat startul uneia dintre cele mai importante investiții în infrastructură din ultimii ani. Este vorba despre modernizarea DC 437 în satul Drăghicești, obiectiv realizat prin Programul ”Anghel Saligny”, cu contribuția autorităților locale. Vor fi asfaltați aproximativ 3 km de drum comunal. ”Au început lucrările de modernizare a drumului cu amenajarea terasamentului, decopertarea zonelor sensibile, umplerea cu balast și montarea tuburilor pentru podețele de scurgere a apelor pluviale.

 

În paralel, angajații primăriei au tăiat vegetația crescută excesiv pe marginea drumului. Dacă totul merge bine, asfaltarea ar putea fi gata în toamnă.”, declară primarul Laurențiu Micu. În paralel, conform ziarului Viața Satului, se lucrează la locul de joacă din incinta Școlii Gimnaziale ”Dumitru Udrescu” Bănărești. Spațiul de recreere este realizat cu fonduri proprii de autoritățile din comuna Săpata și va fi supravegheat video. Totodată, lucrările la extinderea rețelei de alimentare cu apă în satul Lipia, peste râul Cotmeana, se apropie de finalizare. ”Cei care se ocupă de lucrare mai au de făcut proba de presiune și mici verificări la instalație. În scurt timp gospodăriile situate dincolo de râul Cotmeana vor beneficia de apă curentă.”, precizează edilul din Săpata.

 

Nu în ultimul rând, în luna august va avea loc o nouă ediție a Zilei Comunei. Cetățenii comunei și oaspeții din județ sunt invitați să participe la sărbătoarea locală. Autoritățile pregătesc mai multe surprize pentru această zi specială.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea