Nume sonore vor concerta la Mioveni, la ANALOGUE FESTIVAL

Continuăm prezentarea celor 18 artiști români și internaționali care vor concerta la Mioveni, în perioada 25 - 27 august, la Analogue Festival, eveniment muzical ajuns la a doua ediţie. Vor fi trei zile de distracție pe platoul Făget din Mioveni!

Analogue Festival are pe afiş nume cu rezonanţă în peisajul muzical, precum B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpaţi, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, Spike, Şatra B.E.N.Z., Viţa de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks şi Valeria Stoica.

Puteți găsi bilete online pe platformele iaBilet.ro, Bilete.ro și Entertix. De asemenea, puteți achiziționa bilete și de la sediul instituției Centrului Cultural Mioveni

Spike

Între 25-27 august, ia-o la fugă spre Platoul Făget din Mioveni, unde Spike te face să te simți ZEU! Unul dintre cei mai apreciați rapperi de la noi urcă pe scena Analogue Festival și te cheamă în față să fredonezi piesele preferate.

Delia

Explozie de emoții, energie de neoprit, adrenalină pură. E Delia pe scena Analogue Festival! Universul unic Rockadelia ajunge în cadrul de poveste de la Mioveni și ne teleportează într-o altă lume, cu cele mai energice hituri și vocea inconfundabilă pe care o iubim.

Kadebostany

Putem auzi păsările șoptind… Kadebostany ne va captiva cu un spectacol live nou-nouț cu toate single-urile îndrăgite, de top. „Castle in the Snow” sau „Mind if I Stay” sunt doar câteva dintre melodiile care te vor face să cânți instantaneu.

Selah Sue

Pregătește-te să fii fascinat de vocea energică și sunetele captivante ale lui Selah Sue, muzicianul multipremiat care va urca pe scena Analogue Festival 2023! Alăturați-vă nouă în această călătorie incredibilă, deoarece cel mai nou album al ei ”Persona” promite să vă lase muți de uimire.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea