Miuțescu și Orban se țin de ședințe… între ei!

 

# La cât de mic le e partidul, ar trebui să se vadă online. Dar nu mai iese poza…

De când nu mai e șef la PNL Argeș, Adrian Miuțescu a cam rămas fără jucării. Pentru că pârghiile puterii sunt la alții în mână, iar cei din opoziție nu prea sunt deloc. Dar se vede că se străduiesc cei din opoziție. Sunt semne chiar că încep să se adune pentru a țipa în cor. Însă la ce orgolii sunt și pe acolo, mici șanse să se coaguleze ceva.

 

Până una alta, Forța Dreptei a pus de o ședință mare. Membri destui, însă nu câți să treacă de un 2%. Nu se știe niciodată. Miuțescu și-a făcut temele conștiincios și a adunat mulțime din Argeș. Nu, nu a lipsit nici domnu' Emanuel Soare, domnul fost prefect liberal.

 

Adrian Miuțescu: ”Alături de o delegație numeroasă din Argeș, am participat … la Conferința Națională a partidului Forța Dreptei. Evenimentul a reunit la București peste 1.400 de persoane, colegi din toate județele țării, oameni responsabili, hotărâți să facă politică în interesul cetățenilor.

Am fost bucuros să asist la discursul președintelui Forța Dreptei, Ludovic Orban, al președintelui PMP, Eugen Tomac, al vicepreședintelui USR, Claudiu Năsui și al primarului capitalei, Nicușor Dan. Cu toții ne dorim o coagulare a veritabilelor forțe de dreapta, într-o mișcare politică care își propune să producă o schimbare reală în România.

În cadrul evenimentului au fost prezentate și aprobate strategia politică a partidului pentru anul 2024, principalele direcții ale programului de guvernare și calendarul alegerilor interne ale Forța Dreptei.”

Cum nici la cârciumă nu e beție dacă nu sunt mai multe persoane, așa și la Forța Dreptei s-au adunat cât de mulți au putut, s-au îmbrăcat bine și și-au imaginat că vor câștiga la anul. O beție politică serioasă, mai ales că a participat și domnul Nicușor Dan. Ultimul nu se poate mândri că a dat căldură bucureștenilor astă iarnă, însă, cu generozitate, le-a dat toată vara…

P.S. Nu cred că s-au gândit, însă îl puteau coopta și pe Liviu Dragnea. Ar fi venit și acesta cu două tigăi și o rețetă. Ar fi fost nebunie…

S.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea