Distracție și fapte bune la festivalul „Livada cu Stele” de la Nucșoara. Cu banii obținuți se va contrui o grădiniță

 

 

Festivalul caritabil „Livada cu stele” va avea loc în comuna argeșeană Nucșoara, în perioada 1-3 septembrie. Vor fi trei zile de muzică, recreere în natură și fapte bune. Peste 20 de trupe și artiști s-au oferit să susțină pro-bono construirea Grădiniței Bune pentru copiii vulnerabili din Ferentari.

Programul festivalului este împărțit pe parcursul a trei zile. Vineri, 1 septembrie 2023, publicul va putea să îi urmărească live pe Stema, Ada Milea, Ana Coman, Taxi, Rockabella, Mădălina Pavăl Orchestra și Luna Amară.

 

Sâmbătă, 2 septembrie 2023, a doua zi a festivalului, spectatorii se vor bucura de muzica oferită de Soul Serenade, Leyah, Luiza Zan, Delta Pe Obraz, Dora Gaitanovici, Vama și Dan Amariei DJ set.

Festivalul se va încheia duminică, 3 septembrie 2023, cu prestații live din partea artiștilor Blană Bombă, Cristina Lupu, Eyedrops, Emaa, Irina Rimes, DJ Marinov și Pixar Stelar DJ Set.

Reducere de 50% pentru argeșeni

Copiii sub 14 ani și locuitorii comunei Nucșoara vor intra gratuit. O reducere de 50% a fost făcută și pentru ceilalți argeșeni care vor să participe la festival.

Biletele pentru festival și camping pot fi achiziționate online, urmărind acest link: https://www.livadacustele.ro/bilete-festival-si-camping.

Sunt disponibile abonamentele de 3 zile la prețul de 270 RON, de 2 zile la prețul de 180 RON sau pentru 1 zi la 100 lei. Cei interesați de camping pot achiziționa acces în zona special amenajată.

Livada cu Stele nu este doar un festival caritabil de muzică, ci și o platformă de solidaritate între artiști, public și comunitate. Profitul obținut din vânzarea biletelor va fi direcționat către construcția Grădiniței Casa Bună, un loc unde copiii defavorizați social din Ferentari, București, pot învăța și unde să își construiască drumul în viață.

„Noi, cei de la Casa Bună, ne luptăm pentru copiii chinuiți de sărăcie, de indiferența unor autorități sau de abuzurile din partea propriilor familii. Pentru ei visăm la tot felul de minunății, pentru ei ne străduim și facem lucrurile să se întâmple. Așa am ajuns, cu ajutorul oamenilor buni, să facem meditații constant cu sute de copii, să construim o cabană cu observator astronomic și să pregătim tabere pentru cei care altfel nu ar avea nicio șansă să iasă din ghetou. Acum visăm să facem un festival de muzică care să ne ajute să facem mai mult bine în jur.”, a precizat Valeriu Nicolae, Fondator Asociația Casa Bună.

Prin intermediul festivalului oamenii pot descoperi magia satului Nucșoara, în timp ce susțin cauza și se bucură de 3 zile de muzică, multe activități în natură cu familia sau dedicate copiilor și dezbateri interesante. Pe lângă artiști, și-au anunțat prezența jurnaliști, scriitori, profesori, antreprenori, care vor fi provocați de Valeriu Nicolae la discuții „pe bune” despre teme sociale actuale. Vor fi peste 30 de ateliere pentru copii și adulți.

Ce reprezintă Casa Bună

Casa Bună este o asociație care își dorește să îndrume și să ajute cât mai mulți copii din mediile defavorizate. Totul a început cu dorința ca toți copiii să aibă acces la o educație completă, dar și de perfecționare. Cu ajutorul voluntarilor, au fost create programe precum Grădinița de Sâmbătă, Duminica la Casa Bună, Lecțiile Online sau Taberele Casa Bună.

Al doilea obiectiv a fost să le ofere celor mici o viață sănătoasă, pentru că în mediile defavorizate vizitele regulate la medic și calitatea hranei au mult de suferit. Copiii beneficiază de controale medicale regulate, vizite stomatologice sau controale pediatrice, cu ajutorul Casa Bună, cu sprijinul Regina Maria.

În 2022, peste 400 de copii au primit sprijin educațional, medical, vocațional și pentru o viață decentă. Au fost alături de asociație 433 de voluntari, 3284 donatori individuali și 194 de companii. Cu ajutorul acestora, planurile s-au transformat în bucurii pentru peste 200 de familii din mai multe comunități din țară - din București (Ferentari și Jilava), Argeș (Nucșoara, Lerești, Câmpulung) și Brașov (Sânpetru).

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea