Analogue Festival 2023, Mioveni - succes pe toate liniile!

 

A doua ediție a Analogue Festival s-a încheiat. Succes pe toată linia, artiști mari, muzică bună, locație și organizare de top. Vremea a ținut, de data aceasta, cu organizatorii și cu vizitatorii. A fost cald, dar a fost și bere rece. Totul a fost foarte bine!

 

 

Alin Călinescu, directorul festivalului: ”Am închis vara la Analogue Festival cu peste 35.000 de participanți de toate vârstele și cu momente de neuitat. Ne-am relaxat în natură, am dansat cât ne-au ținut picioarele, am prins apusuri fabuloase de la înălțime și am creat cele mai frumoase amintiri cu oamenii dragi. Suntem recunoscători pentru toți oamenii care au contribuit la succesul acestei ediții, precum artiști, sponsori, parteneri, vendori, voluntari și o întreagă echipă de profesioniști implicați în organizarea evenimentului.

 

 

Mulțumim, Primăria Orașului Mioveni și Consiliul Local Mioveni, pentru susținere în organizarea acestui eveniment, SC Servicii Edilitare, pentru suport tehnic și logistică și autorităților locale, pentru sprijinul acordat: Poliția Locală Mioveni - ARGEȘ, Poliția Română, ISU Argeș, SVSU Argeș, Jandarmeria Argeş, ANA Argeș și Magic Safe Security M.S.S.

 

Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri:

Title Partner George, inovație BCR

Major Partner Pepsi

Strategic Partner Sigillum Moldaviae

Sponsors Delta Invest, Ursus, Vectrum Solutions, Haulotte Argeș, Red Bull, CIPCOS MAR COMPLEX SRL, Aperol Spritz, Tanqueray, Nuclearelectrica Oficial, Aldestar Top Transport

Media Partners Virgin Radio Romania, Radio Europa FM, voyo.ro,

Transportation Partner Tiriac Auto

Partners Cinema Trivale, VIVO Pitesti, Supernova Pitești, Decathlon România, Happy Cinema București, TAJ -the secret garden, Cofetaria Maison Alex.

Eveniment organizat de Centrul Cultural Mioveni

Ne reîntâlnim pe 30 august - 1 septembrie. Save the date!”

Ion Georgescu, primar Mioveni: ”Participarea numeroasă, vremea bună, artiștii de top și organizarea impecabilă - acestea au fost elementele care au stat la baza reușitei Festivalului Analogue din acest an!

Greutatea responsabilității coordonării acestui eveniment reușit a stat pe umerii directorului festivalului, Alin Călinescu și a directorului de producție, Roxana Luca.

În mod aparte, le mulțumesc celor doi pentru aportul enorm adus, pentru promptitudinea cu are au rezolvat orice situație, pentru calmitatea și celeritatea de care au dat dovadă, pentru profesionalism și atitudine, calități pe care au reușit să le transmită și să le impună tuturor celor pe care i-au coordonat pe parcursul festivalului.

Lor și întregii echipe, atât a Centrului Cultural Mioveni cât și celei de producție coordonată de Roxana Luca le mulțumesc și îi aștept cu noi provocări, la aceleași standarde înalte, la ediția viitoare!”


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea