Mircea Andrei susţine că în doi ani a avut foarte multe realizări în Argeş

# Mircea Andrei: „Am reuşit să reabilitez Transfăgărăşanul şi am început lucrările pe DN 73, drum nereabilitat de foarte mulţi ani, şi asta doar în doi ani de când sunt în Argeş”. Mircea Andrei, candidatul Alianţei pentru Argeş şi Muscel la Consiliul Judeţean Argeş a declarat că în doi ani de când este în Argeş a reuşit să pornească multe proiecte. Transfăgărăşanul este reabilitat la ora actuală în proporţie de 80 %, ceea ce a dus la dezvoltarea turismului din zona Curtea de Argeş, locaţiile care oferă şi locuri de cazare fiind pline în toată perioada anului.
Reabilitarea DN 73 a fost o promisiune pe care Mircea Andrei a făcut-o cu doi ani în urmă. Acum două luni această reabilitare a început, senatorul reuşind să obţină finanţarea pentru refacrea drumului Piteşti-Câmpulung-Braşov.
Pentru lucrări de apă, canalizare şi asfalt s-au adus peste 200 milioane euro, aceşti bani fiind împărţiţi în multe comune din judeţ, indiferent de culoarea poliică a primarilor care le conduc.
Proiectul de la Moliviş a fost semnat, iar Mircea Andrei susţine că acest lucru nu putea fi făcut fără ajutorul lui, proiect care va dezvolta foarte mult turismul din zona de nord a judeţului.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea