Bombă!!! De serviciile minorelor de la Hot Jasmine Masaj s-au bucurat nu numai fotbaliști și avocați, ci și magistrați și oameni de afaceri!

Bomba cu ceas numită Hot Jasmine Masaj este din ce în ce mai aproape să explodeze. Iată că, în schema în care fete de 13-14 ani erau obligate să se prostitueze, apar și…presupuși apărători ai legii!!! Patru din cei opt fotbaliști de la retrogradabila C.S. Mioveni nu au recunoscut că au beneficiat de serviciile sexuale ale minorelor. Dosarul este însă departe de a fi finalizat. Și asta pentru că în el apar cinci avocați importanți ai Baroului Argeș, câțiva oameni de afaceri și…magistrați.
La data de 09/10.05. 2012, la sediul SC HOT JASMINE MASAJ SRL, precum şi la un hotel din municipiul Piteşti şi o pensiune situată în localitatea Curtea de Argeş, procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat  trei victime minore, care erau constrânse să întreţină raporturi sexuale plătite cu clienţii.
Au fost executate mai multe percheziţii domiciliare la liderii şi principalii membri ai grupării, fiind identificaţi şi prinşi Nicoleta Cătălina Mona, 21 de ani, Claudia Barbu, 34 de ani, Marius Dumitru, 28 de ani, taximetrist, Cornel Piţigoi, 24 de ani, zis şi Cori, Ionuţ Unguraenu, 38 de ani, zis Ford, Alexandru Rîpea, 26 de ani, zis Nano, şi Valentin Porcoiu, 37 de ani, toţi din judeţul Argeş. În urma descinderilor, au fost ridicaţi 5.000 de lei, bani susceptibili a proveni din aceste activităţi. Totodată, au fost puse în executare încă 35 mandate de aducere pentru persoanele implicate (clienţi şi martori). Din investigaţii, s-a stabilit faptul că, în perioada octombrie 2011 - mai 2012, suspectele Claudia Barbu şi Nicoleta Cătălina Mona, considerate lidere ale reţelei, cu ajutorul celorlalţi membri, au traficat 13 victime, dintre care patru minore, obţinînd venituri ilicite de peste 100.000 de lei. 42 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri. Acestea vor continua, însă vor fi îngreunate destul de mult de meseriile celor implicați…

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea