Indemnizația de creștere pentru gemeni, tripleți și multipleți se majorează cu 50%!

 

# Majorarea se va face chiar de la următorul virament al indemnizației”

Se vede că argeșeanca nostră ajunsă ministru, Simona Bucura Oprescu, e pusă pe treabă. Guvernul din care face parte vine cu o măsură corectă și așteptată pentru mamele și tații de gemeni, tripleți și multipleți.

Datorită Hotărârii de Guvern adoptată recent, indemnizația de creștere a copiilor pentru părinții care au gemeni, tripleți și multipleți se majorează cu câte 50% pentru fiecare copil!

 

Simona Bucura Oprescu (foto): ”Sunt mamă și știu că nu există sentiment mai intens decât bucuria de a fi părinte, nu e bogăție mai mare! Iar când în viața unei familii apar mai mulți copii dintr-o dată împlinirea este mare, dar și responsabilitățile sunt pe măsură!

 

Este firesc în cazul oricărei familii în care cresc în același timp mai mulți bebeluși să fie acordați mai mulți bani, deoarece și cheltuielile sunt mai mari.”

“Important! Familiile care au gemeni și multipleți și se află deja în plată nu trebuie să depună nicio cerere sau să facă un nou drum,angajații de la ANPIS vor face aceste majorări din oficiu. Majorarea se va face chiar de la următorul virament al indemnizației de creștere a copiilor.”

Simona Bucura Oprescu: “”Îi mulțumesc mamei care a avut încredere în mine și care mi-a semnalat faptul că nu existau norme de aplicare a Ordonanței privind acordarea acestui drept! M-am străduit ca acestea să fie gata cât mai repede și mă bucur că de astăzi vor fi în vigoare! “

Vreau să le mulțumesc și colegilor din Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, dar și din Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, care au făcut ca acest proiect să ofere un beneficiu mult așteptat pentru toți părinții de gemeni și multipleți.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea