Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, se pricepe şi la sport!

 

Şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, nu se pricepe doar la Justiţie, ci şi la sport. Şi aşa cum s-a mai văzut, şi la multe altele… Săptămâna trecută, liberala a acordat premiul cel mare fetelor de la CS Muscel, care au câștigat Turneul Internațional de Volei - Muscel Cup Volleyball de la Câmpulung.

“Am avut mari emoții! Și mă simt onorată că le-am acordat premiul cel mare! Felicitări și tuturor fetelor din celelalte echipe! Ați fost toate absolut minunate! Mulțumesc părinților care încurajează copiii să facă sport. Este sănătos și te ține departe de tentații, de vicii. Iar voleiul e un sport de echipă care îi învață de mici ce înseamnă o competiție și să se motiveze reciproc.”, a notat Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

 

Performanţa e de apreciat în orice domeniu, iar rezultatul frumos al fetelor de la CS Muscel ne face mândri, pe noi, argeşenii. Ne plac tinerii talentaţi şi muncitori şi ne place să promovăm valoarea, dar taxăm faptul că Alina Gorghiu îşi face promovare pe spinarea voleibalistelor de la Câmpulung.

 

Pare că şefa Justiţiei din România a rezolvat toate problemele din sistem, iar acum îşi încearcă norocul şi în sport. Totuşi, puţină decenţă nu ar strica. De prea multe ori, politicienii se laudă cu rezultatele sportivilor, se pozează şi se postează pe reţelele sociale, ca şi cum ar avea vreun merit.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea