Atenție! Începe campania de dezinsecție, dezinfecție și deratizare la Mioveni!

Începând cu data de 25 septembrie 2023, administrația locală, prin intermediul unei societăți de profil, specializată în activități de dezinsecție, dezinfecție și deratizare va demara o amplă campanie împotriva țânțarilor și altor insecte dăunătoare mediului, în următoarele locații: pe domeniul public, platforme pentru colectarea deșeurilor, scări de bloc (subsol și casa scării), gospodării individuale, clădiri ale instituțiilor publice etc.

Serviciile menționate sunt realizate de firma CORAL IMPEX SRL, conform Contractului de achiziție publică de servicii nr. 12618/15.05.2020.

Serviciile se desfăşoară în conformitate cu prevederile Ordinului OMS 562/2023 și Ordinului ANRSC nr. 520 din 27.11.2018 după un program unic, pentru a atinge un nivel de eficiență maximă.

Substanțele utilizate sunt:

- Deratizare – Colbrom Pastă;

- Dezinsecție spații exterioare - Cymina Plus;

- Dezinsecție spații interioare, scări de bloc – K-Othrine WG 250;

- Dezinsecție spatii interioare, instituții publice – Super Killer 25T EC;

- Combatere căpușe – Deltatim Plus;

- Dezinfecție – Dezicon.

Colectarea deșeurilor rezultate în urma prestării serviciilor, conform prezentului proces verbal, se realizează de către prestator, iar neutralizarea acestora se face în baza contractelor încheiate de prestator cu operatori autorizați, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Vă rugăm să supravegheaţi cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor servicii, perioada de efectuare va fi comunicată ulterior.

Cu o zi înainte de executarea serviciilor de dezinsecție și deratizare în scările de bloc, se vor pune afișe pe fiecare scară. Rugăm locatarii care au cheia de la subsol, să lase ușa descuiată.

Crescătorii de albine aflați în evidențele primăriei, vor fi anunțați telefonic/email privitor la data și ora desfășurării acțiunilor de dezinsecție.

Vă rugăm ca, în perioada menţionată, să luaţi toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine, în caz contrar UAT - Orașul Mioveni și S.C. Coral Impex S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea