A început Săptămâna Europeană a Sportului

# Cros la Pitești

În perioada 23 – 30 septembrie 2023, se desfășoară, în toate țările Uniunii Europene, ediția din acest an a evenimentului Săptămâna Europeană a Sportului.

Piteștiul este unul dintre zecile de orașe românești în care acest proiect își propune să atragă peste 100.000 de oameni, la nivel național, care să facă mai multă mișcare. Săptămâna Europeană a Sportului a fost deschisă, la Pitești, prin organizarea unor activități sportiv-demonstrative, sâmbătă, 23 septembrie, în Piața Primăriei.

În cadrul evenimentului, piteștenii mari și mici au avut ocazia să asiste la demonstrații de baschet, volei, karate sau box, susținute de către sportivii clubului FC Argeș și ai CSM Pitești.

De asemenea, în data de 30.09.2023, va avea loc crosul „BeActive”, la care sunt invitați să participe, alături de copiii și tinerii piteșteni, toți iubitorii de mișcare, indiferent de vârstă: ora 10:00 - START Trivale, Palatul Copiilor Pitești – ITM Argeș – str. Victoriei – FINISH și premiere în Piața Primăriei, între orele 11:00 și 12:00.

Primăria Municipiului Pitești este partener în organizarea acestor evenimente, alături de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, Consiliul Județean Argeș, Prefectura Județului Argeș, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Clubul FC Argeș și Clubul Sportiv Municipal Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea