Scrisoare deschisă a lui Catrina Constantin, candidat pentru funcţia de primar al comunei Priboieni

Stimaţi cetăţeni ai Comunei Priboieni,
Mă numesc Catrina Constantin şi candidez pentru funcţia de primar al comunei Priboieni la  alegerile locale din 10 iunie 2012.
Am hotărât să mă implic din nou în bătălia electorală, fiind candidatul PNL Priboieni din cadrul USL Argeş.
Prin vocaţie sunt constructor, deci vin  să construiesc şi nu să demolez!

Consider că experimentele politice din localitatea noastră s-au incheiat, iar maturitatea alegătorilor va da adevărata măsură a experienţei şi valorii lor la aceste alegeri.
Îmi propun obiective îndrăzneţe pentru comuna Priboieni, comună care, din păcate, nu a accesat nici un program european şi nu a implementat nici un proiect in ultima perioadă. Gradul de absorbţie al fondurilor europene în momentul de faţă este zero.
Această situaţie trebuie schimbată urgent şi spun că am capacitatea si determinarea de a atrage fonduri pe mai toate canalele de finanţare europeană.
Totodată mă angajez ca instituţia primăriei şi aparatul de lucru al primarului să reprezinte toţi locuitorii indiferent de rasă, religie, sex sau orientare politică.
Primăria trebuie redată tuturor priboienenilor.
Voi depune toate eforturile pentru asigurarea demnităţii şi libertăţii individuale si colective.
Vor dispărea ameninţările, jocurile de culise şi aranjamentele  de grup economic sau partinic.
Toţi cetăţenii vor avea drepturi şi obligaţii egale in faţa legii.
Comuna Priboieni trebuie să devină o ţintă atractivă pe plan judeţean şi naţional capabilă să identifice noi surse de venit ce vor duce la creşterea  bunăstării locuitorilor săi.
Trebuie dezvoltată în continuare infrastructura, printr-o strategie unitară şi foarte bine conturată, este necesar  inventarea unor ţinte noi  în dezvoltarea punctelor de atracţie turistică prin care localitatea poate fi cunoscută si  promovată.
Depunerea tuturor eforturilor pentru atragerea unui investitor mare prin acordarea unor facilităţi locale, prin aceasta creându-se locuri de muncă.
În toate demersurile mele am întregul sprijin politic de la nivel judeţean şi naţional, mi-am construit o echipă competentă de consilieri şi am credinţa că voi continua munca începută cu caţiva ani in urmă construind pe fundaţia foarte bine ancorată în realizările anilor 2000-2008.
Nu doresc să intru în nicio polemică în această campanie electorală, nu voi spune decât că am făcut bine şi voi face mai bine dacă dumneavoastră mă onoraţi cu votul pe 10 iunie 2012.
Aşa  să-mi  ajute Dumnezeu !

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea