Mioveniul a primit premiul „CEL MAI BUN PROIECT EDILITAR – URBAN DIN ROMÂNIA”

Revista Română de Administraţie Publică Locală a premiat încă o dată oraşul Mioveni, de această dată fiind vorba de Concursul Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală „Cele bune să se-adune”.Cuncursul s-a desfasurat in perioada decembrie 2011 - mai 2012. Administratia publica Locala de la Mioveni a participat la acest concurs cu cinci proiecte, dar unul a fost nominalizat castigator
Proiectul declarat casatigator de la administraţia locală din Mioveni a fost „Extinderea şi modernizarea staţiei de epurare a apelor uzate prin tehnologia de deshidratare a nămolului şi treaptă terţiară pentru epurare avansată cu ultraviolete a apelor uzate, respectiv mărirea capacităţii de epurare la 242 l/s, în localitatea Mioveni, jud. Argeş”.
Concursul organizat de rrAPL se vrea un demers de evaluare şi recunoaştere a eficienţei proiectelor promovare şi implementate de autorităţile publice locale.
La acest concurs au participat peste 150 de administraţii publice locale din ţară.  In cadrul concursului, proiectul depus de orașul Mioveni, prin primarul orașului Mioveni - Ion Georgescu, Mioveniul a obținut titlul de: „CEL MAI BUN PROIECT EDILITAR – URBAN DIN ROMÂNIA”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea