Şeful ISJ Argeş, Dumitru Tudoiu: “Cea mai mare problemă o reprezintă consumul de droguri pentru copii de la vârste din ce în ce mai mici”

 

Săptămâna trecută, Dumitru Tudosoiu, inspectorul şcolar general al ISJ Argeş, a vorbit la un post local de televiziune despre situaţia consumului de droguri în şcoli şi licee şi despre măsurile care ar trebui luate pentru a ne proteja copiii de droguri.

“Cea mai mare problemă, într-adevăr, şi pe buzele tuturor o reprezintă (din păcate pentru noi toţi) consumul de droguri pentru copii de la vârste din ce în ce mai mici. Şcoala trebuie să fie foarte atentă. Fiecare diriginte trebuie să-şi cunoască foarte bine elevii de la clasă.

 

Fiecare profesor care intră la ore trebuie să fie atent la semnele vitale ale copiilor, gradul de surescitare. Să fie un pic implicat pentru că de acolo se trage semnalul de alarmă. E suficient să anunţe directorul. Poate că ar fi o idee bună şi aceasta cu testarea, dar parcă prea repede ne-am duce la a-i testa cu drog-testul. Eu spun că mai degrabă cei care ar trebui să-şi facă job-ul, să şi-l facă aşa cum trebuie. Şi să stea mai mult pe stradă, să prindă reţelele astea de traficanţi care funcţionează în diverse zone, în jurul şcolilor. Trebuie intervenit puternic din partea statului român.”, a declarat Dumitru Tudosoiu.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea