Pădurea Trivale cea plină de surprize. Fostul șef al PNL Argeș sare în apărarea proiectului de pădure-parc, votat de PSD

 

# Adrian Miuțescu despre liberalii din Consiliul Local Pitești: ”…Prostie politică, incapacitatea de a face politică!...Vina este a lor!”

Politica e complicată. Chiar curvă – se spune. Iată un exemplu recent de astfel de politică alambicată. Invitat la Antena 3 Pitești, fostul șef al PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a sărit, fără rezerve, în apărarea proiectului de pădure-parc susținut de pesediștii din Consiliul Local Pitești, dar și de Timeriu Irimia și Ana Stan.

 

Adrian Miuțescu: ”Am explicat la Antena3 Pitești care sunt dedesubturile scandalului din Consiliul Local Pitești, privind Pădurea Trivale.

 

Tiberiu Irimia nu era consilier local și membru PNL în 2019, când a avut inițiativa strângerii de semnături, împreună cu Narcis Sofianu. Ei propuneau o parte pădure-parc și o parte arie protejată. Ideea de a putea investi în pădurea-parc a venit pentru că Pădurea Trivale este o pădure urbană. Tiberiu Irimia a fost consecvent și după ce a ajuns consilier local și-a susținut propunerea. Eu salut poziția lui, a încercat să ducă la capăt proiectul pe care și l-a asumat.

M-a surprins faptul că liberalii au preluat acum proiectul PSD, cu aria protejată, al fostului primar Ionică. E o prostie politică. Au pierdut majoritatea în Consiliul Local și nu mai sunt în stare să impună un proiect în CL Pitești. Vina este a lor, că au pierdut majoritatea. În rest, fac pe Gică Contra acum, fac orice să se poziționeze împotriva primarului Gentea.”


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea