Poeta Ana Blandiana a venit în Argeş la expoziția aniversară a Memorialului Sighet, “Trei decenii de memorie”

 

Miercurea trecută, poeta Ana Blandiana a participat la expoziția aniversară a Memorialului Sighet, “Trei decenii de memorie”, care s-a desfăşurat în comuna Domneşti. În aceeaşi zi, poeta a vizitat casa eroinei anticomuniste Elisabetei Rizea din Nucşoara.

“Ana Blandiana. Un om care emană gingășie sufletească și forță de caracter, demnitate și curaj. Am primit vizita unui OM care a făcut istorie în această țară, un OM care a ales dintotdeauna calea Demnității, a Onoarei, a Curajului, a Adevărului.

 

Expoziția comemorativă ”Trei decenii de Memorie”, spune povestea plină de muncă, suferință, lacrimi, bucurii și realizări a primului Memorial al victimelor și crimelor comunismului din lume, Memorialul de la Sighet.

 

Întâlnirea a fost una emoționantă, la care au participat, pe lângă oameni care au avut mult de suferit din cauza monștrilor care au subjugat România la jumătatea secolului trecut, mulți copii elevi ai domnului profesor Cătălin Nedelcu de la Coșești, unul dintre vechii colaboratori ai Memorialului de la Sighet.”, a scris Bogdan Grigore, organizatorul evenimentului, pe pagina sa de socializare.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea