Programul “Masă caldă” în şcoli continuă!

 

# Lista cu unităţile de învăţământ beneficiare nu este publică!

Scriam, săptămâna trecută, că Guvernul a uitat de programul “Masă caldă” în şcoli şi asta pentru că, deşi anul şcolar a început în urmă cu o lună, licitaţiile nu au avut loc şi chiar s-a aşernut tăcerea pe acest subiect. Zilele trecute însă am aflat că Guvernul a aprobat Hotărârea privind normele de aplicare pentru desfășurarea programul “Masa Caldă”.

 

Dar mai e mult până departe… Ministrul Educaţei, Ligia Deca, a fost întrebată – când vor primi elevii masă caldă? – şi a răspuns: “Depinde de proceduri și de ofertanți, cât de mulți sunt, dacă sunt sau nu contestații”. Adică elevii mai au de aşteptat. Pentru că, în ţara noastră, nicio licitaţie nu e licitaţie dacă nu e contestată de câteva ori. Iar asta înseamnă timp.

 

Potrivit ordonanței de urgență aprobată de Guvern, citată de Edupedu.ro, de acest program vor beneficia tot 450 de școli, la fel ca anul trecut. Totuşi, lista cu aceste școli nu a fost deocamdată făcută publică și nici numărul de elevi beneficiari. Anul trecut, mai multe şcoli din Argeş au primit pachete cu mâncare pentru elevi.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea