Un fost polițist solicită demisia șefului Poliției Locale Pitești și se autopropune în locul lui

 

Săptămâna trecută a făcut furori cazul primarului Ion Georgescu de la Mioveni care a fost arestat preventiv fiind acuzat de trafic de influență. Edilul a fost denunțat la DNA de către fostul polițist Valerică Nicolae, actualul șef al Poliției Locale Pitești, că a primit bani pentru a o angaja pe fata lui ca medic chirurg la Spitalul Mioveni. Nu intrăm în mai multe amănunte pe acest subiect, justiția își va face treaba cu siguranță. Dar au apărut voci, inclusiv din cercul polițiștilor, fie ei și pensionari, care cer demisia directorului Poliției Locale Pitești, care a recunoscut, prin denunțul făcut, că a dat mită.

 

„Cred ca toată suflarea piteșteană a auzit de speța Primar Mioveni-Șef Poliție Locală Pitești. Mă și mir că până la această oră, cel din urmă nu a părăsit funcția. Credibilitatea Poliției Locale Pitești era și-așa șifonată însă acum e zero atât timp cât acest domn rămâne la conducere. Nu comentez o anchetă penala, justiția va stabili ce și cum, dar dumnealui nu mai reprezintă un factor de încredere pentru cetățenii Piteștiului și nici pentru subordonați. În ședința extraordinară de joi (12 octombrie n. red.) a Consiliului Local Pitești îi voi cere demisia dacă acest lucru nu se întâmplă până atunci”, a precizat, pe Facebook, fostul polițist Dănuț Dinu, în prezent consilier local la Pitești.

 

Dănuț Dinu chiar nu se ferește și recunoaște că îl interesează funcția de șef al Poliției Locale Pitești. „DA! Cel puțin până se va organiza un concurs. Mă voi asigura că va fi unul corect și aș încerca să refac atât cât se poate imaginea acestei instituții”, a precizat consilierul local Dănuț Dinu pentru epitești.ro.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea