Fostul deputat Cătălin Teodorescu a intrat în AUR Argeș

 

Cătălin Teodorescu, fost deputat PDL și fost copreședinte al PNL Argeș, revină în politică după mai mulți ani de pauză. Acesta s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor Filiala Argeș.

Cătălin Teodorescu a fost prezent joi, 12 octombrie, în conferința de presă a AUR Argeș. Bogdan Velcescu, coordonatorul AUR Argeș, a spus că fostul deputat a venit către organizația sa „singur, liber și deschis”.

 

Am primit un răspuns afirmativ în sensul de a fi primit în Biroul Județean al partidului AUR. În urmă cu două zile am avut și un prim contract cu colegii din Biroul Județean. Am fost foarte bine primit. Le-am spus că vom face echipă împreună și vm munci umăr la umăr și dorim să avem rezultate foarte bune împreună în județul Argeș”, a spus Cătălin Teodorescu.

Cătălin Teodorescu a renunțat la politică din cauza unor dosare penale în care a fost cercetat. Fostul deputat susține că acestea au fost „dosare politice”, primind achitări pe bandă rulantă.

Au fost nouă ani de zile de necazuri, de dosare politice care mi s-au făcut, au fost trei la număr. M-au făcut să nu mai pot avea nici un fel de acces în politică, dar după nouă ani de umilință și necazuri cu sistemul am realizat că totuși, terminând cu achitări pe linie și o clasare dată chiar de către Parchet pentru netemeinicia acuzațiilor care mi s-au adus, este cazul să mai fac un pas în politică. Cred că este bine ce fac, astăzi, că revin în politică într-un partid care nu acceptă și nu dorește lucruri de genul acesta și se luptă pentru corectitudine în primul rând în justiție. Este mare lucru”, a spus Cătălin Teodorescu

Fostul copreședinte al PNL Argeș susține că a fost invitat să se întoarcă în Partidul Național Liberal, dar i-a refuzat fiind dezamăgit de foștii săi colegi, pe linie de partid.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea