La Popești s-a lucrat toată vara și se lucrează și acum!

 

La Popești se muncește. Două obiective de maximă utilitate au intrat în procedură de licitație în luna septembrie, iar alte două investiții se află în plină desfășurare în localitate.

”Se lucrează în ritm susținut la modernizarea străzii Afinului, în satul Palanga, în cadrul proiectului finanțat prin Programul ”Anghel Saligny”. Lucrările se vor muta apoi pe strada Biserica Veche din satul Purcăreni. Acolo trebuie executate și rigole, este și o zonă de pantă, deci va dura ceva mai mult. În total vom asfalta 4 km de drumuri comunale”, declară primarul Ion Mihai (foto) pentru Viața satului.

 

De asemenea, în desfășurare se află și amenajarea noului cămin cultural din localitate. La interior lucrările sunt aproape gata, iar dotarea va fi făcută separat pe baza unui alt proiect, în timp ce la exterior mai este de lucru la spațiile din curtea căminului și la parcare. Totodată, alte două obiective ce vor fi realizate în comuna Popești se află în faza licitațiilor. Unul dintre acestea vizează relocarea conductelor de apă de pe traseul DJ 504 și a fost aprobat la finanțare în cadrul Programului ”Anghel Saligny”. Cel de-al doilea proiect prevede investiții pentru modernizarea infrastructurii de educație din comună. Cu fonduri accesate prin PNRR, autoritățile din Popești vor dota Școala Gimnazială ”Victor Țârcovnicu”. Unitatea de învățământ va beneficia de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea