Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a premiat mediul de afaceri

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a organizat, săptămâna trecută, cea de-a XXVIII-a ediție a Galei Topul Firmelor din Argeș. Gazdă a fost restaurantul Star Plaza din Bascov - iar ca invitați - peste 275 de reprezentanți ai mediului de afaceri, administrativ și academic din județ. Evenimentul a fost un excelent prilej de a onora și premia performanța antreprenorilor care, prin eforturile lor, fac ca județul Argeș să fie unul dintre cele mai dinamice din România.

 

Au participat numeroși și importanți oameni de afaceri, parlamentari, prefectul județului, Radu Perianu, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, numeroși reprezentanți ai administrației locale și ai mediului academic .

 

”Felicit managerii firmelor premiate pentru eforturile și pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut. Sunt partenerii adminstrației în dezvoltarea Piteștiului! Alături de structuri reprezentative, așa cum este Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, îmi doresc să lucrăm împreună în continuare.

În urmă cu aproape 3 ani, mediul de afaceri a avut 10 propuneri de proiecte pentru mine ca primar, 9 sunt deja în implementare.

Este un angajament și respect relația administrație – mediu de afaceri, relație care este o alianță puternică, bazată pe încredere și angajament reciproc.

Felicit Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, echipa de organizare a evenimentului condusă de președintele George Caval, și doresc succes tuturor afacerilor locale!", transmite primarul Cristian Gentea.

Radu Perianu, prefectul județului: ”Mă bucur că, în pofida dificultăților și a provocărilor cauzate de multiple crize, antreprenorii argeșeni au reușit să privească în perspectivă și știu că nu a fost lucru ușor.

Județul Argeș este unul cu mare potential! Putem fi furnizori de materie primă în multe domenii de activitate, dar avem și capacitate de procesare. Trebuie să încurajăm companiile să crească, iar în același timp, trebuie să privim și spre producția agricolă. Argeșul poate excela în economia națională și internațională pentru că are potential tehnologic, energetic, agricol, turistic, în IT, în construcții și forță de muncă.”

Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș: “Noi avem, așa cum a precizat și președintele George Caval, o relație deosebită cu reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș. Am dezvoltat mai multe proiecte pe turism, am prezentat oportunitățile de dezvoltare și de finanțare. Recent, am încheiat Târgul Rod cu Spor unde am avut peste 60 de comercianți și expozanți, majoritatea din Argeș. Au fost peste 15.000 de vizitatori și cred că am reușit astfel să promovăm Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, dar și să ajutăm și să promovăm producătorii din Argeș.”

“Sunt bucuros că sunt multe companii care lucrează în cadrul proiectelor de dezvoltare derulate sau confinanțate de Consiliul Judetean Arges. Urmează noi investiții de amploare prin PNRR sau Anghel Saligny și îmi doresc să aveți puterea să câștigați cât mai multe licitații pentru că atunci când firmele din Argeș obțin aceste lucrări, pe de o parte aceste companii se dezvoltă, pot plăti salariile argeșenilor și, pe de altă parte, aducem bunăstare județului nostru printr-o infrastructură modernă. Vă felicit pe toți antreprenorii pentru efortul depus. Aceste rezultate sunt meritul dvs și al angajaților dvs!”, a transmis Adrian Dumitru BUGHIU, vicepreședinte Consiliul Judetean Arges.

Topul Firmelor din Argeș a fost nu doar momentul în care au fost premiați reprezentanții mediului de afaceri ci și, totodată, o excelentă ocazie de a conexiuni între oamenii de afaceri din Argeș. Felicitări organizatorilor, la cât mai multe ediții!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea