Un piteşean a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce şi-a bătut soţia!

 

La începutul lunii octombrie, un piteştean a fost condamnat la doi ani și 11 luni de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal în variantă agravantă, deoarece a sechestrat și cele două fiice minore. Bărbatul şi-a bătut soţia şi a muşcat-o de faţă, provocându-i leziuni grave. Sentinţa dată de Judecătoria Piteşti nu este definitivă.

Faptele de violenţă s-au petrecut pe 10 aprilie 2023, în jurul orelor 1:00.

 

Potrivit informaţiilor din dosar, citate de Adevarul.ro, „inculpatul, în vârstă de 37 de ani, în timp ce se afla la locuința sa situată în Pitești, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, a agresat-o fizic pe soția sa, în sensul că a lovit-o cu pumnii și capul în zona feței, a capului și a mușcat-o de față, provocându-i leziuni ce au dus la o sângerare abundentă şi un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale, în prezența fiicelor sale minore, în vârstă de 9 ani și în vârstă de 7 ani, provocându-le o profundă stare de temere, iar ulterior, ca urmare a violențelor, împotriva voinței lor, le-a împiedicat prin constrângere să apeleze numărul de urgență 112, să părăsească imobilul și le-a impus să doarmă, într-o singură cameră, toți patru, pentru a nu sesiza autoritățile”.

 

Potrivit sursei citate, agresorul a fost trimis în judecată în mai 2023, fiind plasat în arest la domiciliu. În septembrie a.c. măsura a fost înlocuită cu arest preventiv deoarece acesta a plecat din arestul de la domiciliu și a luat și legătura cu un martor.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea