Toamna piteșteană continuă, în centrul orașului, și săptămâna aceasta!

Festivalul „Toamna piteșteană” continuă, până pe 22 octombrie! Peste 150 de comercianți, majoritatea producători locali, participă, în acest an, la târgul tradițional al produselor de toamnă, la Pitești!

Cristian Gentea, primar: ”Suntem la a 17-a ediție a festivalului „Toamna piteșteană” și mă bucur să văd că avem un număr mai mare de participanți față de anul trecut, majoritatea producători locali! Atât pentru comercianți, cât și pentru piteștenii care vor vizita târgul tradițional, am căutat să amenajăm o platformă de desfacere care să ofere o experiență plăcută cumpărătorilor și oportunități de promovare și de creștere pentru producătorii locali.

Este foarte important sprijinul acordat celor care vin să desfacă marfă, care cresc animale și produc diverse preparate, care cultivă fructe sau legume! Prin evenimente cu piețe volante, ca „Toamna piteșteană”, fermierii - micii întreprinzători își prezintă calitatea și autenticitatea produselor! Vă doresc zile cu spor: la vânzare - comercianților, la cumpărături - vizitatorilor!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea