Zilele Porţilor Deschise la Facultatea de Ştiinţe Economice

# Rectorul Ionel Didea: „Vrem să pregătim specialişti în acele domenii care sunt interesante pentru mediul de afaceri“. Universitatea din Piteşti a organizat, săptămâna trecută, prima ediţie a evenimentului „Zilele Porţilor Deschise la Facultatea de Ştiinţe Economice“.  Scopul evenimentului a fost acela de a interacţiona cu toate grupurile interesate din cadrul comunităţii locale în vederea unei mai bune cunoaşteri a vieţii, valorilor şi rezultatelor Facultăţii de Ştiinţe Economice.
Rectorul UPIT, Ionel Didea, a explicat faptul că, prin prisma acestor manifestări, unde au participat şi oameni de afaceri, specialiştii din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice vor putea pregăti viitorii absolvenţi astfel încât să corespundă cerinţelor pieţei. „Vrem să pregătim specialişti în acele domenii care sunt interesante pentru mediul de afaceri“, a mai declarat rectorul Didea.
În cadrul aceluiași avenimnent s-a desfășurat și Conferinţa intermediară a proiectului POSDRU/109/2.1/G/81477 "Creşterea competitivităţii capitalului studenţilor viitori economişti în scopul facilitării tranziţiei acestora de la şcoală la viaţa activă". În cadrul acesteia, managerul proiectului, profesor univ.dr. Mihaela DIACONU, a prezentat activităţile proiectului ce s-au desfăşurat de la lansarea acestuia şi până în prezent.
La ceremonia de deschidere a fost prezent şi Dan Ionescu, preşedintele AOA Argeş. „Ca Asociaţie a Oamenilor de Afaceri, încercăm să fim cât mai aproape de elita din mediul universitar, încercăm să aducem cererea cu oferta cât mai aproape, deci piaţa educaţională trebuie să fie cât mai aproape de piaţa muncii, pentru ca studentul să îşi găsească un loc de muncă şi să aducă plus valoare în locurile în care lucrează“, a declarat Dan Ionescu.
Primul rând din sală a fost ocupat de  nume consacrate ale mediului universitar, de afaceri, din administrație și din politică: Gheoghe Axinte – managerul Argecom, Florin Tecău – vicepreședintele CJ Argeș, Radu Vasilică – deputat, Dan Ionescu – președinte executiv AOA.    A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea