Rătești - contract de 4 milioane de lei pentru modernizarea de drumuri

 

# Dispensarul de la Furduiești se va deschide în curând

Drumurile din comuna Rătești se pregătesc de refacere, cu fonduri nerambursabile. ”Zilele trecute, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, am semnat contractul de finanțare „Modernizare drumuri comunale in comuna Ratesti, județul Argeș”. Este vorba despre un proiect in valoare de 3.986.124,63 lei, finanțat prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny" – Cornel Petrică, primarul localității.

 

Dispensarul uman construit în comuna Rătești, satul Furduiești își va începe, și el, activitatea în curând. Medicul de familie din zonă a inițiat deja demersurile pentru a se muta în noua clădire. ”Va funcționa aici cabinetul medicului de familie și încercăm ca pe viitor să aducem și alte servicii medicale pentru cetățeni, avem prevăzută o cameră în care mi-aș dori să funcționeze un punct farmaceutic. În paralel va funcționa în continuare și dispensarul uman din satul Rătești”, precizează primarul Cornel Petrică. Dispensarul uman din satul Furduiești a fost amenajat cu fonduri din bugetul local și sprijinul Consiliului Județean Argeș.

 

Totodată, se fac ultimele demersuri în vederea semnării contractelor de finanțare a celor două investiții aprobate în Programul Național ”Anghel Saligny” - modernizare drumuri locale și înființare rețea canalizare în satele Tigveni și Pătuleni.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea