Cătălin Teodorescu a intrat în AUR. Alte nume sonore din politica argeșeană au fost refuzate

 

# Cătălin Teodorescu a fost prezent joi, 12 octombrie, în conferința de presă a AUR Argeș

Cătălin Teodorescu, fost deputat și fost copreședinte al PNL Argeș, revine în politică după mai mulți ani de pauză. Acesta s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor, Filiala Argeș.

Cătălin Teodorescu a fost prezent joi, 12 octombrie, în conferința de presă a AUR Argeș. Bogdan Velcescu, coordonatorul AUR Argeș, a spus că fostul deputat a venit către organizația sa „singur, liber și cu sufletul deschis”.

 

„Am primit un răspuns afirmativ în sensul de a fi primit în Biroul Județean al partidului AUR. În urmă cu ceva timp am avut și un prim contract cu colegii din Biroul Județean. Am fost foarte bine primit. Le-am spus că vom face echipă împreună și vom munci umăr la umăr. Dorim să avem rezultate foarte bune împreună în județul Argeș”, a spus Cătălin Teodorescu.

 

Cătălin Teodorescu a renunțat la politică din cauza unor dosare în care a fost cercetat. Fostul deputat susține că acestea au fost „dosare politice”, primind achitări pe bandă rulantă.

„Au fost nouă ani de zile de necazuri, de dosare politice care mi s-au făcut, au fost trei la număr. M-au făcut să nu mai pot avea nici un fel de acces în politică, dar după nouă ani de umilință și necazuri cu sistemul am realizat că, totuși, terminând cu achitări pe linie și o clasare dată chiar de către Parchet pentru netemeinicia acuzațiilor care mi s-au adus, este cazul să mai fac un pas în politică. Cred că este bine ce fac, astăzi, că revin în politică într-un partid care nu acceptă și nu dorește lucruri de genul acesta și se luptă pentru corectitudine în primul rând în justiție. Este mare lucru”, a spus Cătălin Teodorescu.

Nume sonore din politica argeșeană – refuzate de AUR

Teodorescu a mai precizat că unul din motivele importante pentru care a ales să se înscrie în această formațiune politică este faptul că AUR susține biserica și valorile creștine ale acestui popor, valori care au ținut oamenii uniți. ”Vin aici cu sufletul și cu inima deschise, sunt un om de echipă și sunt convins că vom face o echipă puternică și unită aici, în Argeș” a mai declarat Cătălin Teodorescu.

Nume sonore din politica județului – Gheorghe Davidescu (fost prefect), Cătălin Rădulescu (fost deputat), Dănuț Dinu și chiar un viceprimar al Piteștiului – se pare că au bătut la porțile AUR, iar acestea au rămas închise.

Bogdan Velcescu, președinte al filialei Argeș: ”La partid au încercat, mulți, să vină cu telefoane date pe la București. Doar că nu se face așa politica. Avem o platformă unde se poate înscrie oricine. Avem însă și niște criterii destul de serioase. Venirea, în partid, a domnului Cătălin Teodorescu este, desigur, pentru noi, un câștig. Cei mai mulți suntem noi în politică și nu știm administrație. Avem nevoie de persoane experimentate. Ne așteaptă multe alegeri la anul, iar PDL-ul din care provine Cătălin Teodorescu era foarte bun la organizare.”

Mișcarea politică prezentată mai sus poate fi rezumată astfel: o pierdere pentru alte partide, un câștig pentru AUR Argeș. Cătălin Teodorescu este un politician versat, abil, elegant. Un vânător care ochește și cântărește bine înainte să tragă. Probabil că va fi în fruntea listei de parlamentare, la anul, și va aduce multe voturi pentru partidul în care tocmai a intrat. Rămâne de văzut de unde se vor scădea voturile acelea, pentru că, acolo unde există adunare, există și scădere. Succes în noul proiect!

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea