Au început pregătirile de iarnă la Mioveni

 

La Mioveni au început pregătirile pentru iarnă. Au început să fie împodobite intrările în oraș, iar pe stâlpii de iluminat public sunt montate decorațiuni luminoase. Cu ajutorul celor patru autospeciale cu nacelă, lucrătorii SEdC Mioveni au realizează traversările cu ghirlande pe Bulevardul Dacia.

De asemenea, în această perioadă au loc lucrări specifice în vederea pregătirii și protejării spațiilor verzi pentru iarnă. SEdC Mioveni desfășoară lucrări de protejare cu diferite materiale a plantelor sensibile la ger, transplantarea unor plante ornamentale, strângerea frunzelor uscate și scoaterea florilor anuale care încep să-și piardă rolul decorativ, urmând ca spre finalul lunii să începem și curățarea/toaletarea a copacilor de frunze și crengi uscate, pentru a îndeparta riscul bolilor și dăunătorilor.

 

La Mioveni a fost reluată și activitatea de colectare a crengilor de la gospodăriile individuale, acțiune ce se va desfășura de acum săptămânal, după programul: LUNI – cart. Mioveni (case), MARȚI – cart. Făget, MIERCURI – cart. Clucereasa, JOI – cart. Racovița și VINERI – cart. Colibași.

 

„Orice problemă ce ține de activitatea noastră poate fi sesizată prin următoarele mijloace:

- DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102

- Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

- Prin intermediul aplicatiei Mioveni City App, secțiunea Raportări incidente”, informează SEdC Mioveni.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea