Rezultate de excepție pentru sportivii din Oarja

 

Recent, la Complexul Sportiv Apollo din Capitală, s-a desfășurat cea de-a X-a ediţie a competiției internaționale de karate kyokushin, cunoscută sub numele de ROMANIAN OPEN – Bucharest Challenge Cup! A fost o competiție cu 470 sportivi din 49 de cluburi, reprezentând 12 ţări!

Toţi cei prezenţi în data 14 octombrie 2023, în Sala Apollo din Capitală, au reuşit să facă aşa cum ne-au obişnuit an de an, o competiţie de top, cu un nivel al sportivilor foarte ridicat, la proba de kata, dar mai ales la cea de kumite! Şi pentru sportivii din Oarja rezultatele au fost foarte bune.

 

„Anul acesta Bucharest Challenge a avut un nivel foarte ridicat asemănător unui Campionat European. Cu toate acestea, copiii noștri au reușit să obțină rezultate foarte bune: Marin Alexandru - locul doi, Robert Stan - locul doi, Maria - locul doi, Moga Daria - locul trei, Dobroiu Antonia - locul trei. Având în vedere că cei opt sportivi din Oarja nu au experiență competițională, la aproape opt luni de la începerea antrenamentelor au făcut meciuri excepționale și s-au impus fără probleme în faţa unor adversari de top cu rezultate foarte bune.

 

Vlăduț a primit șansă de a lupta într-un meci împotriva unui campion mondial și a primit premiul special urcând pe locul 1. Andrei Curtaşu a luptat excepțional fiind eliminat în prima lupta la decizie. De menționat că adversarul lui nu a mai putut continua după acest meci fiind foarte afectat de loviturile primite. Rizea Alisia a pierdut în sferturi după o luptă de mondiale. O mică greșeală taxată în ultima secundă. Balascan Sebastian a fost eliminat tot în sferturi după un meci foarte greu, început foarte intens, dar terminat cu o accidentare medicală”, a transmis Constantin Bîlea, primarul de la Oarja.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea