”CONECTARE CU NATURA” - O nouă expoziție de pictură la Biblioteca Județeană Argeș, în viziunea artistei ELISABETA NIȚU

 

Vineri, 3 noiembrie, la ora 13:00, în holul central al Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu” Argeș, va avea loc vernisajul unei noi expoziții de interes pentru publicul larg, intitulată ”Conectare cu natura”, a pictoriței Elisabeta Nițu. Evenimentul va fi curatoriat de poeta și realizatoarea TV, Denisa Popescu-Martin.

Aceasta este prima expoziţie personală a tinerei artiste. Vor fi expuse peste 20 de lucrări care au ca tematică natura, în stiluri diversificate, lucrate în «mixed - media tehnique».

 

 

”Am 24 de ani, sunt mamă și soție. Iubirea pentru artă am avut-o de când eram copil. Chemarea mea este să aduc mai multă lumină și frumusețe în lume. Îmi place să învăț și să mă perfecționez continuu, de aceea fac parte dintr-un grup privat de artiști la nivel internațional. De asemenea, particip în fiecare lună la concursuri de artă, unde abordez diferite teme care mă ajută să ies din zona de confort și să învăț tehnici noi. Prin viziunea personală în artă, vreau să transmit puterea și importanța conectării cu natura. Tablourile sunt compuse din elemente romantice, abstracte și simbolistice. În anul 2020 am primit o bursă la Milan Art Institute - Georgia, SUA.

Am urmat un program complex de perfecționare pe parcursul a doi ani în cadrul acestei școli. Programul m-a ajutat să îmi perfecționez tehnicile și să îmi găsesc vocea artistică. În urma programului am obținut diploma de artist profesionist. Prin tablourile mele vreau să transmit puterea și importanța conectării cu natura. Elementele principale ce compun un tablou sunt: flori, fluturi, păsări, animale - toate în strânsă legatură cu omul. Tablourile sunt compuse din elemente romantice, abstracte și simbolistice. «Pinterest» este o altă sursă de inspirație. Acolo găsesc viziunea altor artiști prin fotografie care îmi oferă componentele necesare creării unui nou tablou. Mă hrănesc cu arta și astfel, lucrările altor artiști reprezintă o sursă de inspirație pentru mine.” - ne mărturisește Elisabeta Nițu.

Lucrările artistei sunt cu vânzare și pot fi admirate pe simeze până la finele lunii noiembrie.

ADRIAN COMAN


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea