IPJ Argeș recrutează. Cererile de înscriere se depun până la 5 noiembrie

 

Până la data de 5 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș primește cereri de înscriere pentru trei dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne. Candidații se pot încrie la o singură școală postliceală, iar locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune femei-bărbați.

Perioada aferentă desfășurării întregii sesiuni de recrutare este octombrie 2023 – februarie 2024, iar unitățile pentru care Serviciul Resurese Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș va realiza recrutarea de candidați sunt următoarele:

 

1. Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina;

 

2. Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” ClujNapoca;

3. Şcoala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea (doar în situaţia în care candidaţii nu au domiciliul/reședinţa într-un judeţ limitrof frontierei de stat).

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Argeș. Înscrierea se poate face inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, în baza cererii, ce va fi transmisă exclusiv online, la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , în perioada stabilită pentru înscriere. Din momentul confirmării înscrierii, candidații se pot prezenta, conform programului indicat în anunț, pentru depunerea documentelor aferente dosarului de recrutare, până la data limită - 24 noiembrie 2023.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea