Concurs pentru postul de manager la Biblioteca Județeană și la Centrul de Cultură și Arte Argeș

 

Concurs de proiecte de management atât la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu”, cât și la Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș. Consiliul Județean Argeș a scos, pe 26 octombrie, cele două posturi de conducere la concurs.

Pentru șefia Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș, candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de activitate al instituției, respectiv: domeniul fundamental – Științe umaniste și arte, iar ramura de știință: filologie, arte vizuale sau muzică. Pentru acest post se cer și minim trei ani de experiență în management.

 

Data limită de depunere a proiectelor de management și a dosarelor de concurs este 17 noiembrie, iar selecția dosarelor și anunțarea rezultatelor se va face pe 20 noiembrie. Până la data de 13 decembrie se va cunoaște sigur și noul manager al instituției. Marea favorită pentru a ocupa acest post este Elena Iagăr, actualul manager interimar al instituției, o persoană care a avut rezultate remarcabile la conducerea Școlii Populare de Arte și Meserii înainte de fuziunea cu Centrul Cultural Județean Argeș.

 

În ceea ce privește concursul de proiecte de management de la Biblioteca Județeană Argeș, candidații trebuie să dețină studii universitare de licență în domeniul Științe sociale, specializarea științe ale comunicării sau sociologie, respectiv domeniul Științe umaniste și arte, specializarea filologie și să aibă minim trei ani de experiență în management. Data limită de depunere a proiectelor și a dosarelor de concurs este 20 noiembrie, iar anunțarea selecției dosarelor se va face pe 21 noiembrie. Rezultatul final al concursului va fi publicat pe 15 decembrie, după soluționarea eventualelor contestații. Actualul manager interimar al Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” Argeș este Mihaela Voinicu.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea