Primarul din Valea Iașului reușește să fie penibil… chiar și pe facebook!

 

Internetul este încăpător. În el au loc și ideile științifice, dar și prostia. Și multă prostie, am putea adăuga noi.

Fără nici o legătură cu cele enunțate mai sus, ne vom concentra, acum, pe un război al declarațiilor. Pe facebook, unde altundeva?

În weekendul trecut, numeroase persoane au participat la o serbare câmpenească organizată de către Asociația Culturală Cerbureni-Iași, cu prilejul împlinirii a 500 de ani de la prima atestare documentară a localității. Programul artistic a fost susținut de copii îmbrăcați în straie tradiționale, interpreți de muzică populară, călușari. S-a mâncat ceva, s-a băut ceva.

 

Atmosfera a fost destinsă, însă a marcat ceva foarte serios: împlinirea a 500 de ani de la prima atestare documentară a satului Valea Iașului, cel care dă numele comunei. Seara s-a încheiat cu un serios foc de tabără. Faptul că totul a fost organizat de fostul primar, Nicolae Barbu, a pus pe jar pe actualul primar, Cristi Enescu. Acesta a fost, timp de mulți ani, viceprimarul primului. Și se pare că a rămas tot sub (fostul) șef, chiar acum, când este la butoane.

 

Nicolae Barbu a anunțat, atât pe internet cât și în cadrul evenimentului, că organizator este Asociația Culturală Cerbureni-Iași. Nu a existat deloc confuzie. A… nu. A existat. În mintea primarului Enescu, ce a ținut să posteze, și el, faptul că nu primăria este organizator. Păi, rușinică!

Iată anunțurile:

Nicolae Barbu: ”BUNĂ DIMINEAȚA

Am marea bucurie să vă invit duminică 22 octombrie 2023, începând cu ora 14,00 la festivitățile prilejuite de aniversarea a 500 de ani de la atestarea a satului Valea Iașului. Manifestarea va avea loc la Pensiunea Domeniul Regal sat Valea Iașului str Nicolae Bălcescu nr.64 comuna Valea Iașului. Este o acțiune culturală, nu politică. Orice politician poate participa fără însemne de partid. Ne adresăm tuturor locuitorilor comunei Valea Iașului, celor plecați din comună dar și prietenilor noștri de pretutindeni.

ORGANIZATOR

ASOCIAȚIA CULTURALĂ CERBURENI-IAȘI

Președinte - Barbu Nicolae

Vicepreședinți - Bucur Oliver și Iacobescu Edi

Secretar - Vintilă Ducu Nicoleta Eugenia

Trezorier - Oprea Diana Alexandra.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!”

 

Primarul din Valea Iașului, Cristi Enescu: ”Îmi cer scuze în numele Primăriei VALEA Iașului,deoarece oamenii au fost dezinformați.Nu are loc nici o manifestare organizată de noi și nici ziua comunei.Acest eveniment este organizat în exclusivitate de Nicolae Barbu.Vă mulțumesc pentru înțelegere!”

Nu, domnule primar, oamenii nu au fost dezinformați. Scuzele erau bune, dar nu în direcția în care le-ați lansat. Ar fi trebuit să vă cereți scuze pentru că nu ați marcat momentul așa cum ar fi trebuit. Noroc că l-au marcat alții, mai atenți. Da, scuze…

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea