Un fost judecător s-a declarat de partea proiectului Trivale - pădure parc

 

# Degeaba. Coteț și compania se lamentează pe unde apucă

Săptămâna trecută s-a mai filmat un episod din serialul penibil al PNL-iștilor, serial intitulat ”Salvăm pădurea Trivale de betoane și rechini imobiliari”. Pe lângă faptul că liberalii își dau peste picioare unii altora pe o melodie expirată, două nume respectate din urbe s-au ridicat să explice – dacă mai era nevoie – că inițiativa consilierilor locali de a reda Pădurea Trivale piteștenilor este una lăudabilă. Cele două nume sunt Marius Andreescu – fost judecător, profesor de drept, autor de manuale în domeniu și Ilarie Isac – părintele Simfoniei lalelelor.

 

Nu, pădurea nu se va tăia, nu se va retroceda rechinilor imobiliari. Textele acestea uzate ale câtorva PNL-iști nu reușesc să mai păcălească pe nimeni, dovadă că, la mitingurile de vinerea seară organizate în centru, nu mai vin nici măcar membrii serioși de partid ai partidului. În plus, decizia Consiliului Local a fost contestată de Prefectură în instanță. Așadar, la ce se mai lamentează domnul Coteț și compania? Nu prea știu exact, probabil, nici domniile lor. Dar se aruncă cu pieptul dezgolit în fața... audienței. Oamenii nici nu auziseră de ei până la acest episod. Însă episodul va trece și oamenii nu vor auzi de ei în continuare. La ședința de Consiliu Local au încercat să propună un referendum pe aceeași temă fîsîită. S-a decis, prin vot democratic, că nu este cazul. Au urmat alte piepturi dezgolite în fața camerelor de luat vederi, alte tânguiri și lamentări, doar, doar mai aude cineva de isprăvile liberale aproape inexistente...

 

”Apreciez demersul CL și al domnului primar și sunt de acord cu această inițiativă. Nu este vorba de nimic altceva, pădurea va avea același regim juridic restrictiv și dacă trece în administrarea Primăriei Pitești. Este doar o cerere către Guvern pentru a trece în domeniul municipiului pădurea. Mă bucur de această inițiativă a CL, îmi doresc să fie pădure-parc în Trivale și sper ca instanțele să dea o hotărâre favorabilă în acest sens.”, a spus Andreescu, o persoană cunoscută la nivelul urbei pentru seriozitate și intransigență.

Iar noi mai putem adăuga doar faptul că, la o bursă neoficială, un andreesc face cât o mie de coteți. Fără alte comentarii.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea