Festivalul toamnei printre prichindeii de la „Luminișul Pădurii”

A fost forfotă mare, săptămâna trecută, în curtea grădiniței cu Program Prelungit” Luminișul Pădurii” din cartierul Trivale. Sub coordonarea doamnei director Andreea Georgiana Enache și a doamnelor educatoare, preț de câteva ore curtea s-a transformat într-un decor de vis: Zâna Toamnă, baloți de paie, dovleci, costume populare, flori și alte elemente tomnatice au conturat târgul „Toamna în Luminiș”, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție.

Standurile erau încărcate de bunătăți pregătite de părinți și bunici.

Plăcintă cu mere și dovleac, chec, ruladă, cozonac, brioșe, dar și borcane cu murături , gemuri, compoturi, toate au scos în evidență frumusețea naturală a anotimpului recoltei și le-au oferit posibilitatea trecătorilor să-și achiziționeze produsele dorite.

Cei mai încântați de acest eveniment au fost de departe copiii. Îmbrăcați în costume populare, aceștia au încercat să își promoveze cât mai bine produsele și să le vândă pentru a strânge bani pentru grupa lor cu un singur scop:să își satisfacă dorințe, precum excursii, achiziționarea de cărți, jocuri, jucării etc. S-a urmărit astfel încurajarea copiilor, motivarea în obținerea succesului antreprenorial.

La acest eveniment a fost prezent și subprefectul Bogdan Ionuț Minciunescu.“ M-am bucurat să discut cu doamnele educatoare, cu părinți și bunici, pentru ca împreună, să mirosim și să gustăm din bunătățile Toamnei, să privim tablouri de toamnă. A fost minunat...pe data viitoare”, a transmis subprefectul.

În tot această perioadă și în alte grădinițe, dar și școli au fost organizate târguri dedicate toamnei, spre bucuria celor mici, dar și a celor mari.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea