Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu: „Vechimea e importantă, dar nu e singurul criteriu care trebuie să definească experienţa”

 

Săptămâna trecută, Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a discutat despre realizarea salarizării din sistemul public. Ştim deja că se lucrează la Legea salarizării, iar ministrul Muncii a anunţat că se va găsi cea mai bună formă pentru ca angajaţii să primească lefurile pe care le merită.

În acest context, Simona Bucura s-a întâlnit cu reprezentanţii Avocatului Poporului, Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, Consiliului Legislativ, Consiliului Naţional al Audiovizualului, Autorităţii Electorale Permanente, Consiliului Economic şi Social, Institutului Naţional de Statistică, Agenţiei Naţionale pentru Sport, Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, Rezervelor Statului şi Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

 

Conform Stiripesurse.ro, s-a discutat aşezarea funcţiilor în ierarhia ocupaţiilor din sistemul public românesc dar şi felul în care pot fi create criterii de încurajare a performanţei reale la fiecare instituţie în parte.

 

„Vechimea e importantă, dar nu e singurul criteriu care trebuie să definească experienţa. Este nevoie şi de elemente care să încurajeze performanţa în sistemul public pentru că astfel răspundem mai bine nevoilor pe care românii le au. Acum este momentul în care respectul faţă de muncă să fie încurajat”, a afirmat Simona Bucura-Oprescu, potrivit Ştiripesurse.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea