Primarul de la Albota: “Stimați colegi, vă înţeleg supărarea. Și eu și voi, și mediul de afaceri suntem efectiv blocați”

 

E rumoare în ţară, dar şi în Argeş, pe seama măsurilor fiscale adoptate de Guvern. Noi reguli, noi taxe şi tot mai multă sărăcie. Culoarea politică nu mai contează în faţa unui context social extrem de dificil. Economic, ţara e pe butuci. Iar nemulţumiţi sunt şi oamenii de rând, dar şi primarii, preşedinţii de CJ-uri şi alţii care conduc instituţii şi care sunt ordonatori de credite. Nu mai vorbim de antreprenori...

Primarul Ion Dumitru de la Albota le-a transmis colegilor un mesaj de încurajare, că tot i-a auzit vorbind pe la colţuri:

 

“Stimați colegi, vă înţeleg supărarea. Și eu și voi, și mediul de afaceri suntem efectiv blocați. Cred că aceste măsuri trebuiau luate. Ceva poate s-a întâmplat cu bugetul României. Întotdeauna am venit la guvernare ca să reparăm ce au distrus alții. Credeți că ne-ar fi invitat să guvernăm dacă USR nu ar fi defectat? Am ales să ne conducă cineva. Haideți să credem că această soluție a fost obligatorie! Poate mai salvăm ce mai este de salvat!”, a scris ducele de Albota, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea