Uite-i, domne, că mișcă… și au impresia că mușcă! Miuțescu și Moșteanu vestesc nașterea polului de centru-dreapta

 

Două personalități care nu prea se văd prin județ, însă se au bine cu șefii de partid de la București, se grăbesc să vestească nașterea polului de centru-dreapta. Să mai zică cineva că nu sunt activi pentru județ, chiar dacă se întâmplă pe facebook. Și nu se întâmplă pentru județ, ci pentru propriile interese politice, însă asta e o altă ciorbiță tulbure. Miuțescu susține că Forța Dreptei va antrena ”energiile pozitive din societate”, precum un fel de panouri fotovoltaice, dar pe alegători. Moșteanu, mai poet, atacă PNL-ul cu un text plin de… culoare: ” PNL știe că a devenit un PSD galben…”

Adrian Miuțescu: ”Consiliul Național al Forța Dreptei a hotărât, în contextul falimentului guvernamental evident patronat de PSD – PNL, coaliția trădării românilor, să declanșeze demersurile absolut necesare pentru constituirea polului de centru-dreapta, alternativa politică de care România are nevoie. În cadrul reuniunii Consiliului Național desfășurate la București, președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost mandatat să stabilească, de comun acord cu președintele USR și președintele PMP, inițierea oficială a discuțiilor pentru constituirea alianței de centru-dreapta în perspectiva alegerilor care vor avea loc în anul electoral 2024.

 

Totodată, Consiliul Național a validat componența echipei desemnate de Biroul Politic Național pentru a purta discuții aprofundate cu toți posibilii parteneri pentru constituirea alianței de centru-dreapta.

Forța Dreptei își exprimă deplina încredere că o construcție politică de centru-dreapta, alături de formațiunile politice democratice din Opoziție, va antrena energiile pozitive din societate…”

Ionuț Moșteanu: ”Suntem în linie dreaptă cu crearea polului de dreapta care se va lupta la anul de la egal la egal cu PSD la toate rundele de alegeri. Alianța noastră va fi vocea oamenilor cinstiți care muncesc și plătesc taxele pe care le cheltuie de 2 ani pe sinecuri și combinații PSD și PNL. PNL știe că a devenit un PSD galben și tot încearcă să blocheze crearea acestui pol de dreapta prin tot felul de metode securistice. Mâine mai fac o butaforie - îi umplu o sală de PNL-iști la Pitești lui Cristian Diaconescu care vine și se joacă de-a politica și pretinde că e președinte de partid deși nu îl mai baga nimeni în seamă și el nu mai face demult politică, ci face ce știe bine - consultanță pe politică externă la TV.

Dar nu mai păcălesc pe nimeni - alegătorii de dreapta nu o să se mai lase păcăliți de trădatorii din PNL și de tacticile prietenilor lor cu epoleți…”

Pe românește, coaliția PSD-PNL trebuie tăiată cu șeptar. Problema va fi dacă se va ajunge la șeptar sau se vor îneca cu un aproape cinci… la sută. Hai, băieți, că poate puteți!

S.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea