La Săpata – campanie sau administrație!

# D-le Primar, cum decurge campania?
- Așa cum mă așteptam…atac la persoană, viziuni înguste și interese de grup.
# La ce vă referiți?
- Fac trimitere la faptul că lupta “politicii mici” din Săpata a dus la blocarea plăților din cele două miliarde și jumătate primiți de la guvern în luna aprilie, prin neaprobarea bugetului de către consilieri, astfel neplătind o parte din restanțe, plata lucrărilor la drumurile care arătau jalnic după această iarnă grea, cât și blocarea lucrărilor pe cele două investiții aprobate pentru anul 2012 – reabilitarea rețelei de alimentare cu apă în satul Drăghicești cu extinderi în zona Grigorești, Ciobești și str. Parfumului și demararea lucrărilor la puntea pietonală din satul Lipia.
# De ce au gândit în acest mod consilierii ?
- Îmi este greu să înțeleg. Așa cum voi prezenta, în munca mea din acest mandat, se pot observa  realizările acestor obiective încă din 2008. Pierderea acestor bani afectează întreaga comună. În momentul de față nu     știu cum dumnealor pot să se uite în ochii cetățenilor când unul aleargă după  bani pentru comună, iar dumnealor, prin ignoranță, îi aruncă pe “apa sâmbetei”.
# Acum ce veți face?
- Am făcut contestație la Curtea de Apel, încercând să demarez investițiile amintite din banii puțini rămași la dispoziție.
# Ce proiecte aveți pentru viitor ?
- Prefer să le prezint într-un articol viitor pentru că în platforma program a contracandidaților regăsesc exact proiectele mele care au devenit eligibile, desigur viziunea mea este cu totul alta și am o platformă cu totul nouă, cu viziunea unei dezvoltări durabile.
# Știu contracandidații ce înseamnă “dezvoltare durabilă” ?
- Vor învăța de la mine până în 2016…
#  Succes !
- Vă mulțumesc !
Lucian Gherguş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea