Cu elefanții bătrâni prin panseluțe

 

# Alina Gorghiu și Iani Popa – întâlnire sub aripile poeziei

Alina Gorghiu, după ce s-a arătat, de mai multe ori, bărbată, declarându-se fără milă față de fugarii ce nu vor la pușcărie, a simțit, probabil, nevoia să se arate și femeie, drept care a dat o fugă la Mioveni, la un fel de cenaclu literar. Și, ca să nu se ducă cu mâna goală, l-a luat pe domnul ministru secreta(u)r de stat, Iani Popa. Chiar, fucția lui Iani Popa chiar i se potrivește, fiind secretar de stat, nu secretar de mișcare. Așa, și cum ziceam, doamna Gorghiu s-a scufundat în momentul cultural atât de tare, încât nu a văzut că una din poeziile pe care le-a promovat are ceva greșeli. Probabil pentru că nu a citit-o…

Alina Gorghiu: ”Un eveniment cultural organizat de colegii mei din Mioveni! Sunt uimită. Am întâlnit oameni creativi, deschiși, plini de emoție.

 

Și aici, multe femei extraordinare. E încă o dovadă cât de mult fac femeile pentru societate. Uite de ce, la fel cum spuneam aseară la întâlnirea femeilor liberale din regiunea sud, e important ca proiectele inițiate pentru femei să meargă înainte.”

Cu drumurile se pare că stăm perfect, dacă secretarul de la Transporturi a venit la un cenaclu literar. Nu știm dacă a și spus ceva aici sau măcar a recitat versurile din ”drumurile nostre toate”. Cert este că situația arată așa: Alinuța Gorghiu este o mașină cu de toate, inclusiv cu roată de rezervă. Așa încât, dacă este oprită de cei de la RAR, are ce să arate: pe Iani Popa.

P.S. Expresia ”cu elefanții bătrâni prin panseluțe” nu are legătură cu cei doi sau cu abilitățile lor literare. S-a dorit a fi doar un titlu care să ne introducă în lumea poeziei…

S.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea