Scump, domne’, scump… Cât costă mâncarea la conacul Monicăi Anghel din Berevoeşti?

 

Cântăreaţa Monica Anghel are pensiune în Argeş, la Berevoeşti, de care se ocupă cu mare interes, după cum chiar ea a mărturisit. Cu toate acestea, preţurile sunt piperate, iar clienţii i-au lăsat deja recenzii negative. De exemplu, un păstrăv prăjit cu mămăligă şi usturoi costă 45 de lei.

Mâncarea tradiţională este pe gustul argeşenilor, motiv pentru care oamenii au poposit la pensiunea Monicăi Anghel. Dar au comentat negativ preţurile practicate de artistă. \

„Am fost surprinși de faptul că pentru cină, care a constat într-un păstrăv prăjit de fiecare persoană, deci doi păstrăvi cu câte trei cupe de mămăliguță de fiecare și mujdei de usturoi, fără garnitură, fără băutură, cu nimic altceva, 45 lei /persoană.

 

Extraordinar de scump. Nu se poate așa ceva. Știam că prețul unei cine este de 45 de lei, însă nu m-am gândit că o cină constă doar într-un pește prăjit, la aceeași bani”, a spus turistul, potrivit Click.ro care, săptămâna trecută, a scris despre mai multe vedete care au restaurant, printre care şi Monica Anghel.

Ce nu prea știu turiștii este faptul că plata respectivă nu include numai păstrăvul, ci și toată investiția făcută în acea locație, salarii și multe altele. Dacă artista le-ar fi cântat în timpul cinei, păstrăvul era neprețuit...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea